streda 11. apríla 2012

Tygří princ

Z anglického originálu: The Leopard Prince (2007)

Autor: Elizabeth Hoyt

Vydavateľstvo: Alpress

Český preklad: Jana Vlčková

Počet strán: 280

Rok vydania: 2009


Lady Georgina Maitlandová nehľadá manžela, ale správcu, ktorý by sa jej postaral o zdedené panstvo. Až nepríjemná nehoda koča ju presvedčí, že mať po boku muža nie je na škodu veci, najmä, keď je tak atraktívny ako Harry Pye. Na Yorkshirskom panstve, kde sa vracia, ju nečaká nič dobré. Dozvedá sa, že niekto trávi ovce, a že ten niekto je práve Harry.


Georgina ešte len odchádza z Londýna na svoje zdedené panstvo a už sa dostáva do problémov. Prvým je nehoda koča, druhým rozhnevaný sused lord Granville, ktorý sa rozčuľuje, že mu ktosi trávi ovce, samozrejme vraj pozná aj vinníka. Je ním jej nový správca Harry Pye. Razantne od George žiada, aby mu ho vydala do rúk - ani do rúk spravodlivosti. George odmietne. Neverí, že jej správca je travič. A tak sa spolu s Harrym rozhodne vypátrať skutočného vinníka... Pri trávení spoločného času sa jeden do druhého - romanticky povedané - "zahľadia" a láska ako trám je na svete ;-)

Pravdaže také jednoduché to nebude. Lord Silas Granville sa ľahko nevzdáva a za každú cenu chce Harryho dostať... Inu, naši milí hrdinovia prejdú ešte dlhú cestu (cca 180 strán) kým budú konečne žiť šťastne až do smrti ;-)

Moje hodnotenie: ★★★

Princes Trilogy
1. The Raven Prince (Havraní princ)
2. The Leopard Prince (Tygří princ)
3. The Serpent Prince (Hadí princ)
4. The Ice Princess

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára