štvrtok 14. februára 2013

Seznam skandálních snů

Z anglického originálu: Nine Rules to Break When Romancing a Rake (2010)

Autor:
Sarah MacLean

Vydavateľstvo: EuromediaGroup - Ikar

Český preklad: Jana Jašová

Počet strán: 432

Rok vydania: 2012


Žiadna ozajstná dáma nefajčí cigary, nejazdí obkročmo, nestrieľa z pištole a nepije škótsku whisky. Lady Calpurnia Hartwellová tieto pravidlá dodržiavala celý svoj život. V dvadsiatich-ôsmych rokoch z nej poslušnosť a vychovanie spravili starú pannu. Ale keď sa jej mladšia sestra Mariana zasnúbi, Callie začne mať toho akurát tak dosť. Napíše si zoznam tajných snov, ktorými by sa žiadna dáma nemohla chváliť, a ihneď začne plniť prvý z nich: pobozkať Gabriela St. Johna, markíza Ralstona. 



Čítanie ako stvorené pre romantické duše. Kniha v sebe skrýva množstvo lásky, umu, vtipu a tiež množstvo krásne opísaných milostných scén ;-)

Kniha, ktorá hovorí o tom, že princ na bielom koni existuje a že sa oplatí čakať na toho pravého - hoci aj desať rokov :-)

Napriek tomu, že má titul veľa strán, nudiť sa nestihnete. Neustále sa niečo deje a Callie sa -často- bezhlavo vrhá do nových dobrodružstiev. Plní si zoznam prianí, ktoré si spísala na papier; tým že ostala "na ocot" a v spoločnosti stratila šance na vydaj, rozhodne sa svoj život trochu osviežiť a zbaviť ho doterajšej jednotvárnosti. Pri napĺňaní Calliených deviatich snov sa dobre zabavíte a v duchu budete rátať, na koľké z nich a aké v poradí sa hrdinka práve chystá ;-)

Moje hodnotenie: ★★★★

Love by Numbers
1. Nine Rules to Break When Romancing a Rake (Seznam skandálních snů)
2. Ten Ways to Be Adored When Landing a Lord (Deset polibků)
3. Eleven Scandals to Start to Win a Duke's Heart (
Jedenáct skandálů)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára