streda 25. apríla 2012

Nabídka k sňatku

Z anglického originálu: The Wedding Bargain (1999)

Autor:
Victoria Alexander

Vydavateľstvo: Domino

Český preklad: Dita Kelbelová

Počet strán: 264

Rok vydania: 2010



Pandora Effingtonová sa vždy pohybovala blízko tenkej hranice medzi tým, čo sa patrí, a čo nie. Aspoň v očiach londýnskej smotánky tomu tak bolo. Veď už len jej nepochopiteľný postoj k manželstvu. Chce sa vydať z lásky, nie za jedného z ctených lordov, ale vraj potrebuje, aby v nej jej vyvolený vyvolával ono príjemné chvenie a predovšetkým, aby bol pre získanie jej priazne a lásky ochotný urobiť všetko na svete. Niekto ako… Maxmilian Wells.


Vskutku výborná chuťovka. Pandora si predsavzala, že jej vyvolený musí splniť aj niekedy nesplniteľné úlohy, aby si získal jej srdce. V podstate má pravdu. Prečo by si mala na krk viazať muža, ktorý nie je ochotný trochu riskovať a zľakne sa prvej prekážky, ktorá mu príde pod nohy? Taký muž ju nikdy nebude skutočne milovať. A aký je to život bez lásky? Ten, kto tvrdí, že úžasný, zrejme nikdy nebol zamilovaný... (ale ako sa hovorí, kto si počká, ten sa dočká ;-))

Páčilo sa mi ako sa Max odhodlal Pandore za každú cenu dokázať, že sú pre seba ako stvorení. Kiež by každé dievča stretlo takého muža.

Knižočka sa čítala ľahko, nechýbal v nej humor, no hviezdu strhávam za to, že niekedy mi prišlo správanie sa hlavných hrdinov príliš detinské.

Moje hodnotenie: ★★


Effington Family
1. The Wedding Bargain (Nabídka k sňatku)
2. The Husband List (Seznam manželů)
3. The Marriage Lesson (Lekce manželství)
4. The Prince's Bride
5. Her Highness, My Wife
6. Love with the Proper Husband
7. The Lady in Question
8. The Pursuit of Marriage
9. A Visit from Sir Nicholas
10. When We Meet Again
11. Let It Be Love

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára