streda 11. apríla 2012

Skandál

Z anglického originálu: His Scandal (2002)

Autor: Gayle Callen

Vydavateľstvo: Oldag

Český preklad: Stanislava Míčková

Počet strán: 280

Rok vydania: 2008


Alexander Thornton uzaviera stávku so svojím priateľom, že vymámi bozk od nevinnej panny. Najskôr si však musí poradiť s jej gardedámou a zároveň staršou sestrou Emmeline Prescottovou, ktorá ju stráži ako oko v hlave. Rozumná a vyrovnaná Emmeline nečakane očarí Alexa natoľko, že zatúži viac po jej bozkoch než po bozkoch jej sestričky.
Emmeline je pohoršená, keď zistí, že okolo jej sestry sa začína obšmietať škandály vyvolávajúci sukničkár. Navyše je prekvapená, že tento nenapraviteľný zvodca žien si z ničoho nič začína všímať ju a dokonca s ňou i flirtuje! Problém je v tom, že sympatický Alex ju začína priťahovať a vyvolávať v nej nežiadúcu túžbu.


Alex začína svoj lov o bozk. Blythe je mladá, žiadúca dievčina a nie je ťažké s ňou nadviazať kontakt. Navyše sa zdá, že dlho nepotrvá a bozk z nej vyláka. Tu už ale nastupuje jej staršia sestra Emmeline, ktorej sa okaté dvorenie slávneho sukničkára nepozdáva. Chce pre sestru len to najlepšie a Alex to rozhodne nie je. Sleduje ho na každom kroku a snaží sa zmariť jeho plány o zblíženie sa s Blythe. Alexovi v podstate vyhovuje, že sa mu do cesty neustále pletie Emmeline. Páči sa mu a túži po nej. Považuje ju za väčšiu výzvu a ťažší oriešok. A začína sa boj kto z koho a kto koho ;-)

Iskrenie aj doťahovačky sú v knihe veľmi pekne popísané, ale nič deju-zvratné nečakajte. Napätie je len v tej erotickej rovine.

Fajn letná oddychovka.

Moje hodnotenie: ★★

His Trilogy
1. His Betrohed (Jeho vyvolená)
2. His Scandal (Skandál)
3. His Bride 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára